9,1
823 Bewertungen

Bewertungen FarmCamps 't LooveldBewertungen FarmCamps 't Looveld

Hier können Sie lesen wie unsere Gäste diesen Bauernhof finden (falls sie eine Begründung geschrieben haben). Die Noten gehen von 1 bis 10, wobei 10 die höchste Note ist. Wir haben die Frage gestellt: „Wir haben genossen auf unserem FarmCamps Urlaub“. Die Beurteilungen sind auf Niederländisch geschrieben, Sie können sie aber mit Google Translate übersetzen.

10.0
Waninge. Aankomst op Freitag 14. Juni 2019 (Kort weekend)
"Super!"
10.0
Hoets-De Swart. Aankomst op Freitag 14. Juni 2019 (Kort weekend)
"Het was echt fantastisch, nog leuker dan dat wij hadden gedacht."
9.0
Poleij. Aankomst op Freitag 14. Juni 2019 (Kort weekend)
"ons verblijf heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. De kinderen hadden de vrijheid op de boerderij om overal mee te helpen, mee te doen en werden overa..." Lees verder
"ons verblijf heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. De kinderen hadden de vrijheid op de boerderij om overal mee te helpen, mee te doen en werden overal bij betrokken waar mogelijk. De boer en boerin waren ontzettend gastvrij en niets leek hen teveel. De kinderen, maar wij ook, hebben het boeren leven van dichtbij kunnen meemaken en hebben genoten. De tenten waren keurig onderhouden en er waren voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen. Genoeg skelters en fietsjes. Het openbare sanitair gebouw is in verhouding tot de hoeveelheid tenten wat aan de kleine kant."
9.0
Sprangh. Aankomst op Freitag 14. Juni 2019 (Kort weekend)
"Heerlijk verblijf"
9.0
Bak. Aankomst op Freitag 24. Mai 2019 (Kort weekend)
"Super leuk , kleinkinderen hebben zich super vermaakt , een hoop geleerd. Heerlijk ontspannen weekend gehad."
10.0
Zandstra. Aankomst op Freitag 17. Mai 2019 (Kort weekend)
"Uitstekend"
9.0
van Eijk. Aankomst op Freitag 17. Mai 2019 (Kort weekend)
"Geweldig! Leuke familie die ins echt alles lieten zijn betreft de werkzaamheden op de boerderij. De boerin is ook heel erg leuk met de kids."
9.0
Verhagen. Aankomst op Freitag 17. Mai 2019 (Weekend)
"Helemaal top! Het was voor ons de eerste keer via farm camps. We wisten niet goed wat we konden verwachten maar 10mim op de camping en alles was duidelijk. In e..." Lees verder
"Helemaal top! Het was voor ons de eerste keer via farm camps. We wisten niet goed wat we konden verwachten maar 10mim op de camping en alles was duidelijk. In een woord geweldig. We hebben een dochter van 3 en die heeft de tijd van haar leven gehad."
8.0
van der Velde-grovenstein. Aankomst op Freitag 10. Mai 2019 (Kort weekend)
"Hartstikke leuk"
10.0
Oosterhoudt. Aankomst op Freitag 3. Mai 2019 (Kort weekend)
"Heerlijk!"
1 2 3 4 5 6 ... 83