9,1
926 Bewertungen

Bewertungen FarmCamps 't LooveldBewertungen FarmCamps 't Looveld

Hier können Sie lesen wie unsere Gäste diesen Bauernhof finden (falls sie eine Begründung geschrieben haben). Die Noten gehen von 1 bis 10, wobei 10 die höchste Note ist. Wir haben die Frage gestellt: „Wir haben genossen auf unserem FarmCamps Urlaub“. Die Beurteilungen sind auf Niederländisch geschrieben, Sie können sie aber mit Google Translate übersetzen.

10.0
Smilde. Aankomst op Freitag 13. September 2019 (Weekend)
"Heerlijk, fijne ontvangst, genoeg te doen voor de kinderen."
10.0
Brandsma. Aankomst op Freitag 6. September 2019 (Weekend)
"We hebben het super leuk gehad! Mooi verblijf, van alle gemakken voorzien. Het was heerlijk om buiten te zitten met uitzicht op de koeien in de wei."
10.0
Stoffers. Aankomst op Freitag 6. September 2019 (Kort weekend)
"Ontzettend leuk. Genoten van het boerencampingleven! Aanrader!"
8.0
Anoniem. Aankomst op Freitag 6. September 2019 (Kort weekend)
"Prima"
10.0
Feikens. Aankomst op Freitag 30. August 2019 (Weekend)
"We hebben ontzettend genoten van ons weekend. Onze dochter van 8 heeft zich super vermaakt en het weer was voortreffelijk. De locatie was prachtig en van alle l..." Lees verder
"We hebben ontzettend genoten van ons weekend. Onze dochter van 8 heeft zich super vermaakt en het weer was voortreffelijk. De locatie was prachtig en van alle luxe voorzien. Vooral de paardentrailer met bad was geweldig. Uitzicht op het weiland en de bossen vanuit je bad"
10.0
Knoef-Sijpkens. Aankomst op Montag 26. August 2019 (Midweek)
"In een woord geweldig"
8.0
Braakman. Aankomst op Montag 26. August 2019 (Midweek)
"Geweldig, onze 3 kinderen in de leeftijd van 6,4 en 2 jaar hebben zich heerlijk vermaakt. En wij als ouders hebben genoten van de rust en gezelligheid"
10.0
de Vries. Aankomst op Montag 26. August 2019 (Midweek)
"Boven verwachting leuk! Wij zijn geen kampeerders, maar dit was zoveel meer dan dat."
9.0
Dalemans. Aankomst op Freitag 23. August 2019 (Week)
"Een heel aangenaam verblijf. Johan en Matine zijn supervriendelijk en open. Je mag ze alles vragen en ze betrekken jou, net zoals hun eigen kinderen, bij het le..." Lees verder
"Een heel aangenaam verblijf. Johan en Matine zijn supervriendelijk en open. Je mag ze alles vragen en ze betrekken jou, net zoals hun eigen kinderen, bij het leven op de boerderij. Een hele fijne ervaring!"
8.0
Louwerse. Aankomst op Freitag 23. August 2019 (Week)
"Heerlijk verblijf, erg leuk! De oudste van 5 heeft zich super vermaakt met alle skelters, trampolines, schommels, het voer aanschuiven bij het vee etc"
1 2 3 4 5 6 ... 93