9,3
323 Bewertungen
FarmCamps Op Flakkee
Sommelsdijk, Goeree-Overflakkee

Bewertungen FarmCamps Op FlakkeeBewertungen FarmCamps Op Flakkee

Hier können Sie lesen wie unsere Gäste diesen Bauernhof finden (falls sie eine Begründung geschrieben haben). Die Noten gehen von 1 bis 10, wobei 10 die höchste Note ist. Wir haben die Frage gestellt: „Wir haben genossen auf unserem FarmCamps Urlaub“. Die Beurteilungen sind auf Niederländisch geschrieben, Sie können sie aber mit Google Translate übersetzen.

10.0
Peeters. Aankomst op Freitag 9. August 2019 (Weekend)
"Gewéldig"
10.0
Van Riessen. Aankomst op Montag 5. August 2019 (Week)
"We hebben weer genoten van onze vakantie op de boerderij op Flakkee"
10.0
Wuytens. Aankomst op Montag 5. August 2019 (Midweek)
"Superfantastisch!"
9.0
Jongewaard. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (10 Nachten)
"Top"
10.0
Fleisch. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (Week)
"excellent"
9.0
Timmer. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (Week)
"Geweldig"
9.0
Schot-Cardinaels. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (Week)
"Leuk! Maar druk"
9.0
Hogeboom. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (Week)
"Was een top vakantie, top en schone tent. Super boer en boerin. Geweldige boerderij en een en al vermaak voor mijn zoon??"
10.0
Kuipers. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (10 Nachten)
"Fantastisch! We hebben echt genoten van alles. Waren verwonderd over de enorme ruimte in de tent en de staat van alles. Heel netjes en verzorgd. Ook net die ext..." Lees verder
"Fantastisch! We hebben echt genoten van alles. Waren verwonderd over de enorme ruimte in de tent en de staat van alles. Heel netjes en verzorgd. Ook net die extraatjes zoals een gevulde speelgoedkist en de boer die ons persoonlijk welkom kwam heten. Superleuk!"
8.0
van der Zanden. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (Weekend)
"Verblijf was goed. Alleen erg jammer dat we geen warm water hadden. Een volgende keer zouden we dat zeker wel willen. En een tv voor in de avond hebben we toch ..." Lees verder
"Verblijf was goed. Alleen erg jammer dat we geen warm water hadden. Een volgende keer zouden we dat zeker wel willen. En een tv voor in de avond hebben we toch ook wel gemist."
1 2 3 4 5 6 ... 33