9,0
183 Bewertungen
FarmCamps Op de Beemd
Zeeland, Noord-Brabant

Bewertungen FarmCamps Op de BeemdBewertungen FarmCamps Op de Beemd

Hier können Sie lesen wie unsere Gäste diesen Bauernhof finden (falls sie eine Begründung geschrieben haben). Die Noten gehen von 1 bis 10, wobei 10 die höchste Note ist. Wir haben die Frage gestellt: „Wir haben genossen auf unserem FarmCamps Urlaub“. Die Beurteilungen sind auf Niederländisch geschrieben, Sie können sie aber mit Google Translate übersetzen.

10.0
Vosjan. Aankomst op Freitag 17. Juli 2020 (Week)
"Fantastisch! We hebben een geweldige week gehad dankzij de gastvrijheid van boer Peter en boerin Monique. Maar ook door de fijne tent en de speelgelegenheden vo..." Lees verder
"Fantastisch! We hebben een geweldige week gehad dankzij de gastvrijheid van boer Peter en boerin Monique. Maar ook door de fijne tent en de speelgelegenheden voor de kinderen!"
9.0
Konings. Aankomst op Montag 13. Juli 2020 (Midweek)
"Ons verblijf was goed!mooie,schone tent."
10.0
Lenaerts. Aankomst op Montag 13. Juli 2020 (Week)
"Heel erg leuk!"
9.0
Dor. Aankomst op Freitag 10. Juli 2020 (Weekend)
"Top! Geweldige plek voor de kinderen! Lekker compact en kleinschalig."
10.0
Cerro. Aankomst op Freitag 10. Juli 2020 (Weekend)
"excellent"
10.0
van Dam. Aankomst op Freitag 10. Juli 2020 (Week)
"Ons verblijf bij op de beemd was ontspannen, leerzaam en gezellig."
10.0
Damen. Aankomst op Freitag 10. Juli 2020 (2 weken)
"Het waren 2 heerlijke weken, waarbij de kinderen het geweldig vonden om de boer te helpen en op de camping te spelen."
9.0
De Block. Aankomst op Montag 6. Juli 2020 (Week)
"Top! (Ondanks de regen)"
10.0
Kneppers. Aankomst op Montag 6. Juli 2020 (Midweek)
"Prima! We hebben erg genoten van de tent, de boerderij en de rust & ruimte."
10.0
van Kleef. Aankomst op Freitag 3. Juli 2020 (Kort weekend)
"We hebben genoten op de boerderij, ondanks dat we minder goed weer hadden! Superfijne tenten om een gezellige speelweide. Boer Peter neemt alle tijd om de kinde..." Lees verder
"We hebben genoten op de boerderij, ondanks dat we minder goed weer hadden! Superfijne tenten om een gezellige speelweide. Boer Peter neemt alle tijd om de kinderen alles uit te leggen en dat vonden ze geweldig!"
1 2 3 4 5 6 ... 19