9,0
161 Bewertungen
FarmCamps Op de Beemd
Zeeland, Noord-Brabant

Bewertungen FarmCamps Op de BeemdBewertungen FarmCamps Op de Beemd

Hier können Sie lesen wie unsere Gäste diesen Bauernhof finden (falls sie eine Begründung geschrieben haben). Die Noten gehen von 1 bis 10, wobei 10 die höchste Note ist. Wir haben die Frage gestellt: „Wir haben genossen auf unserem FarmCamps Urlaub“. Die Beurteilungen sind auf Niederländisch geschrieben, Sie können sie aber mit Google Translate übersetzen.

9.0
Wielsma. Aankomst op Montag 12. August 2019 (Week)
"Ontzettend leuk ! Een hele warme ontvangst door de boer en boerin, we voelden ons direct thuis"
7.0
Van Adrichem. Aankomst op Freitag 9. August 2019 (Week)
"Heel leuk, de kinderen hebben genoten. Alleen bij op de beemd vonden we het jammer dat je geen konijn bij de tent mocht en de hooi hooi speelschuur stelde niks ..." Lees verder
"Heel leuk, de kinderen hebben genoten. Alleen bij op de beemd vonden we het jammer dat je geen konijn bij de tent mocht en de hooi hooi speelschuur stelde niks voor. Staan beide op de website vermeld. Kan beter aangepast worden!"
9.0
Slatius. Aankomst op Montag 5. August 2019 (Week)
"Prima!!!"
8.0
Verton. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (Week)
"We hebben het fantastisch gehad"
9.0
Broodbakker. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (Week)
"Super relaxt"
8.0
Halma. Aankomst op Montag 29. Juli 2019 (Week)
"In vijf jaar tijd hebben we vijf verschillende boerderijen bezocht. Iedere boerderij heeft zijn identiteit wat het juist bijzonder maakt. We hebben ons prima ve..." Lees verder
"In vijf jaar tijd hebben we vijf verschillende boerderijen bezocht. Iedere boerderij heeft zijn identiteit wat het juist bijzonder maakt. We hebben ons prima vermaakt. We zijn begonnen toen de kinderen 6 en 4 jaar waren. Nu zijn ze 11 en 9. De boerderij blijft interessant, maar we merken dat de andere kinderen meestal een stuk jonger zijn en dat de aansluiting minder wordt. Waarschijnlijk was dit het laatste jaar."
8.0
Ter Harmsel. Aankomst op Montag 29. Juli 2019 (Week)
9.0
Bonten. Aankomst op Montag 29. Juli 2019 (Midweek)
"Super"
10.0
Mulder. Aankomst op Freitag 26. Juli 2019 (Week)
"Zeer netjes, gastvrije mensen en een prachtige plek."
7.0
Broos. Aankomst op Freitag 26. Juli 2019 (Week)
"Prima. Maar helaas door slecht slapend kindje eerder naar huis gegaan. Ik vond de speelfaciliteiten voor de kinderen er versleten of slecht verzorgd uitzien."
1 2 3 4 5 6 ... 17