9,1
139 Bewertungen
FarmCamps Op de Beemd
Zeeland, Noord-Brabant

Bewertungen FarmCamps Op de BeemdBewertungen FarmCamps Op de Beemd

Hier können Sie lesen wie unsere Gäste diesen Bauernhof finden (falls sie eine Begründung geschrieben haben). Die Noten gehen von 1 bis 10, wobei 10 die höchste Note ist. Wir haben die Frage gestellt: „Wir haben genossen auf unserem FarmCamps Urlaub“. Die Beurteilungen sind auf Niederländisch geschrieben, Sie können sie aber mit Google Translate übersetzen.

10.0
Riem. Aankomst op Freitag 14. Juni 2019 (Weekend)
"Fantastisch"
10.0
Pols. Aankomst op Freitag 14. Juni 2019 (Kort weekend)
"Gastvrije en met je meedenkende boerin, waardoor we een leuk weekend gehad hebben in een schone tent."
10.0
D'hanis. Aankomst op Freitag 24. Mai 2019 (Kort weekend)
""super, heel vriendelijke boer en boerin. heerlijk ontspannend voor de ouders.De kinderen vonden het heel tof.""
9.0
de De Groot. Aankomst op Freitag 10. Mai 2019 (Kort weekend)
"Het verblijf was top. Mooie locatie in een ontspannen en rustige omgeving. Waar genoeg te doen was met de kinderen."
10.0
Kaptheijns. Aankomst op Freitag 10. Mai 2019 (Kort weekend)
"super gezellig, boer peter en boerin Monique legde alles heel goed uit en waren vriendelijk en opgeruimd. geen vraag te gek en we mochten overal kijken en mee h..." Lees verder
"super gezellig, boer peter en boerin Monique legde alles heel goed uit en waren vriendelijk en opgeruimd. geen vraag te gek en we mochten overal kijken en mee helpen. ook de kinderen van de boerderij waren heel aardig en vriendelijk. kortom we hebben erg genoten en gaan zeker nog eens logeren bij FarmCamps"
9.0
Cornelissen. Aankomst op Montag 29. April 2019 (Midweek)
"Geweldig"
8.0
van Rossum. Aankomst op Montag 29. April 2019 (Midweek)
"We hebben ons prima vermaakt de kinderen vonden het super leuk."
10.0
de Boer. Aankomst op Freitag 26. April 2019 (Weekend)
"We hebben het ondanks het mindere weer ontzettend leuk gehad!"
8.0
Puts. Aankomst op Freitag 26. April 2019 (Weekend)
"Heerlijke lekker knusse camping. Leuk opgezet"
7.0
Sadek. Aankomst op Montag 22. April 2019 (Midweek)
"Wij hebben een heerlijke midweek gehad. Weer was goed en kids hadden direct vriendjes. We vonden de activiteiten bij boer echter beperkt en er was geen konijn b..." Lees verder
"Wij hebben een heerlijke midweek gehad. Weer was goed en kids hadden direct vriendjes. We vonden de activiteiten bij boer echter beperkt en er was geen konijn beschikbaar voor in tuin."
1 2 3 4 5 6 ... 14