9,2
890 Bewertungen

Bewertungen FarmCamps MariekerkeBewertungen FarmCamps Mariekerke

Hier können Sie lesen wie unsere Gäste diesen Bauernhof finden (falls sie eine Begründung geschrieben haben). Die Noten gehen von 1 bis 10, wobei 10 die höchste Note ist. Wir haben die Frage gestellt: „Wir haben genossen auf unserem FarmCamps Urlaub“. Die Beurteilungen sind auf Niederländisch geschrieben, Sie können sie aber mit Google Translate übersetzen.

9.0
de Lange. Aankomst op Montag 23. September 2019 (Midweek)
"Erg leuk ondanks het mindere weer."
7.0
Sijsenaar - Van Der Lans. Aankomst op Freitag 13. September 2019 (Week)
""Leuk, boeren vertelden veel als je er naar vroeg. Strobalenstapel als alternatief voor hooi hooi schuur was een succes.Alleen jonge katten waren vervelend. Lie..." Lees verder
""Leuk, boeren vertelden veel als je er naar vroeg. Strobalenstapel als alternatief voor hooi hooi schuur was een succes.Alleen jonge katten waren vervelend. Liepen tent gewoon binnen en aten buiten eten van je bord.""
8.0
Konijn. Aankomst op Montag 9. September 2019 (Week)
"wij hebben het super gehad! Leuke camping voor de kinderen. Genoeg te doen. Super aardige gezin!! Een echte aanrader."
7.0
Gaertner. Aankomst op Freitag 6. September 2019 (Week)
"Wir haben es sehr genossen viel in der Natur zu sein und engen Kontakt mit den Tieren zu haben."
9.0
Schwanen. Aankomst op Montag 26. August 2019 (Week)
"We hebben een fijne vakantie gehad. Veel op de boerderij geweest maar ook naar het strand wat vlakbij is."
9.0
Cautreels. Aankomst op Montag 26. August 2019 (Midweek)
"uitstekend"
9.0
Rood - Holleman. Aankomst op Montag 26. August 2019 (Midweek)
"Erg leuk, we hebben genoten."
10.0
Meulmeester. Aankomst op Freitag 23. August 2019 (Week)
"Ons verblijf was top."
8.0
van 't Hart - Van Beelen. Aankomst op Freitag 23. August 2019 (Week)
"We hadden een heerlijke week, maar wat wil je ook met 30 graden in Zeeland en een leuke boerderij en kindvriendelijke Boer"
7.0
Meerveld. Aankomst op Freitag 23. August 2019 (Week)
"Leuk concept, mooie kleine opzet, voor de kinderen veel te doen. Interessant om het boerenbedrijf te zien."
1 2 3 4 5 6 ... 89