8,9
495 Bewertungen

Bewertungen FarmCamps Five StarBewertungen FarmCamps Five Star

Hier können Sie lesen wie unsere Gäste diesen Bauernhof finden (falls sie eine Begründung geschrieben haben). Die Noten gehen von 1 bis 10, wobei 10 die höchste Note ist. Wir haben die Frage gestellt: „Wir haben genossen auf unserem FarmCamps Urlaub“. Die Beurteilungen sind auf Niederländisch geschrieben, Sie können sie aber mit Google Translate übersetzen.

8.0
Mollers - Van Der Geest. Aankomst op Freitag 13. September 2019 (Weekend)
"Het was een prima verblijf, we kregen een opwaardering naar een mooiere tent"
10.0
Mann. Aankomst op Freitag 13. September 2019 (Weekend)
"Top!"
9.0
Wieringa. Aankomst op Freitag 13. September 2019 (Kort weekend)
"Goed"
10.0
Evers. Aankomst op Freitag 30. August 2019 (Weekend)
""Heel leuk! De kinderen hebben genoten en dus ik ook! Lekker naar zee geweest.. En veel geleerd op de boerderij!""
9.0
Romelingh. Aankomst op Montag 26. August 2019 (Midweek)
"Super. Kids hebben genoten. Iedere dag naar de dieren en lekker spelen, ook met andere kindjes. Tenten zijn keurig netjes."
9.0
Heemrood. Aankomst op Montag 26. August 2019 (Midweek)
"heerlijk!"
8.0
van Oosten. Aankomst op Freitag 23. August 2019 (Week)
"Onze kinderen hebben genoten van de persoonlijke aandacht van boer Jan en boerin Ella van Five Stars"
8.0
Storm van Leeuwen. Aankomst op Freitag 23. August 2019 (Week)
"Zoals verwacht, rustig, relaxt, als in orde, kindjes onder de pannen bij de diertjes en speeltuin"
8.0
Niekerk. Aankomst op Freitag 16. August 2019 (2 weken)
"Onze zoon wilde graag logeren bij de boer en daarom zijn wij afgelopen augustus twee weken op vakantie geweest bij boer Jan en boerin Ella. Voor ons een complee..." Lees verder
"Onze zoon wilde graag logeren bij de boer en daarom zijn wij afgelopen augustus twee weken op vakantie geweest bij boer Jan en boerin Ella. Voor ons een compleet nieuwe ervaring. Wij zijn namelijk geen kampeerders, dus wisten niet of het zal bevallen in een tent!! Wij hebben twee weken lang echt genoten en onze kinderen ook, het was een heerlijke vakantie en wij zullen lang nog terug kijken op de leuke tijd daar!!!"
7.0
Quint. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (Week)
"Goed!"
1 2 3 4 5 6 ... 49