8,9
446 Bewertungen

Bewertungen FarmCamps Five StarBewertungen FarmCamps Five Star

Hier können Sie lesen wie unsere Gäste diesen Bauernhof finden (falls sie eine Begründung geschrieben haben). Die Noten gehen von 1 bis 10, wobei 10 die höchste Note ist. Wir haben die Frage gestellt: „Wir haben genossen auf unserem FarmCamps Urlaub“. Die Beurteilungen sind auf Niederländisch geschrieben, Sie können sie aber mit Google Translate übersetzen.

8.0
van Vliet. Aankomst op Freitag 14. Juni 2019 (Weekend)
"Goed"
7.0
Ruijs. Aankomst op Freitag 14. Juni 2019 (Weekend)
"Verblijf tent was prima!"
9.0
van der Bijl. Aankomst op Freitag 14. Juni 2019 (Kort weekend)
"Fantastisch. Genoten van alle faciliteiten en de tent was heerlijk luxe."
8.0
De Paepe. Aankomst op Freitag 14. Juni 2019 (Kort weekend)
"Wij hebben genoten van de Farmcamps formule. Leuk concept, luxe tenten. Five stars vonden we wel te commercieel. De boer en boerin stonden vooral in het speeldo..." Lees verder
"Wij hebben genoten van de Farmcamps formule. Leuk concept, luxe tenten. Five stars vonden we wel te commercieel. De boer en boerin stonden vooral in het speeldorp/restaurant. Dus volgende keer reserveren we een andere boerderij."
10.0
van Dam. Aankomst op Freitag 7. Juni 2019 (Pinksterweekend)
"Fantastisch!"
8.0
Kuijper. Aankomst op Freitag 24. Mai 2019 (Korte week voor Hemelvaart)
""Heel fijn ware het niet dat de tenten te dicht op elkaar staan in geval van "" overlast"" Naast ons een baby die voortdurend huilde, precies waar je geen behoe..." Lees verder
""Heel fijn ware het niet dat de tenten te dicht op elkaar staan in geval van "" overlast"" Naast ons een baby die voortdurend huilde, precies waar je geen behoefte aan hebt.""
10.0
van der Vorm. Aankomst op Freitag 24. Mai 2019 (Korte week voor Hemelvaart)
"Genoten, de kinderen vonden het geweldig"
9.0
Nijssen. Aankomst op Freitag 17. Mai 2019 (Kort weekend)
"Leuk"
9.0
Meeusen. Aankomst op Freitag 10. Mai 2019 (Kort weekend)
"We hebben hier een geweldige tijd gehad. Vooral de kinderen waren helemaal in de wolken van het Boerenconcept :-)."
10.0
van den Bovenkamp. Aankomst op Montag 29. April 2019 (Midweek)
"Super!!!"
1 2 3 4 5 6 ... 44