9,4
473 Bewertungen
FarmCamps De Smulhoeve
Kaatsheuvel, Noord-Brabant

Bewertungen FarmCamps De SmulhoeveBewertungen FarmCamps De Smulhoeve

Hier können Sie lesen wie unsere Gäste diesen Bauernhof finden (falls sie eine Begründung geschrieben haben). Die Noten gehen von 1 bis 10, wobei 10 die höchste Note ist. Wir haben die Frage gestellt: „Wir haben genossen auf unserem FarmCamps Urlaub“. Die Beurteilungen sind auf Niederländisch geschrieben, Sie können sie aber mit Google Translate übersetzen.

8.0
ter Schegget. Aankomst op Freitag 9. August 2019 (Weekend)
""Heerlijk! Lekker uitgewaaid, veel buiten geweest en leuke dingen gedaan"
10.0
van den Brink. Aankomst op Montag 5. August 2019 (Midweek)
"Fantastisch. Genoeg te doen voor de kinderen en ontspannend voor ouders."
10.0
Buze. Aankomst op Montag 5. August 2019 (Week)
"In een woord geweldig. Fijne tent, mooi kampeerterrein. De kinderen hebben zich erg vermaakt. Ze waren zelfs een beetje verbolgen als we iets anders gingen doen..." Lees verder
"In een woord geweldig. Fijne tent, mooi kampeerterrein. De kinderen hebben zich erg vermaakt. Ze waren zelfs een beetje verbolgen als we iets anders gingen doen."
9.0
van Driessche. Aankomst op Montag 5. August 2019 (Midweek)
"Heel goed"
8.0
Middendorp. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (10 Nachten)
"Top"
10.0
Franke. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (Week)
"Daan: Ik vond het super leuk. Vooral dat er een trampoline was en dat er niet heel veel tenten staan dus niet superdruk is. Je hebt er meestal goede vrienden. I..." Lees verder
"Daan: Ik vond het super leuk. Vooral dat er een trampoline was en dat er niet heel veel tenten staan dus niet superdruk is. Je hebt er meestal goede vrienden. Isa: Heel leuk, omdat er paarden zijn en dat je een verzorgpony krijgt. Roxy is ene hele leuke pony en ook een hele lieve. Nikki: Super leuk. Ik vond het rijden met Ylke vooral heel leuk en ik hoop dat we snel weer gaan."
10.0
Nanne. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (Weekend)
"top!"
9.0
Voorhaen. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (Weekend)
"Heel fijne ervaring"
8.0
van der Kolk. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (Week)
"Helemaal top"
10.0
Mensink. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (Week)
"We hebben weer super genoten!! Echt top!!"
1 2 3 4 5 6 ... 48