8,8
111 Bewertungen
FarmCamps De Geele Bosch
Oldeholtwolde, Friesland

Bewertungen FarmCamps De Geele BoschBewertungen FarmCamps De Geele Bosch

Hier können Sie lesen wie unsere Gäste diesen Bauernhof finden (falls sie eine Begründung geschrieben haben). Die Noten gehen von 1 bis 10, wobei 10 die höchste Note ist. Wir haben die Frage gestellt: „Wir haben genossen auf unserem FarmCamps Urlaub“. Die Beurteilungen sind auf Niederländisch geschrieben, Sie können sie aber mit Google Translate übersetzen.

8.0
Tiekstra. Aankomst op Freitag 7. Juni 2019 (Week)
"Goed, mooie en schone tent. Gezellige boerenfamilie en erg veel te doen voor de kinderen."
9.0
de Vos. Aankomst op Freitag 24. Mai 2019 (Kort weekend)
"Heerlijk!"
9.0
Bouwhuis. Aankomst op Freitag 10. Mai 2019 (Kort weekend)
"Ons verblijf was echt helemaal geweldig. Ik was erg benieuwd hoe het zou zijn, maar het was boven verwachting."
10.0
Kelderman. Aankomst op Freitag 3. Mai 2019 (Kort weekend)
"In 1 woord fantastisch."
7.0
Anoniem. Aankomst op Montag 29. April 2019 (Week)
"Ontzettend leuk en gezellig, maar wel erg koud. 1 petroleumkacheltje was niet voldoende om ons warm te houden in de tent ( 20 april tot en met 5 mei 2019) Dekbe..." Lees verder
"Ontzettend leuk en gezellig, maar wel erg koud. 1 petroleumkacheltje was niet voldoende om ons warm te houden in de tent ( 20 april tot en met 5 mei 2019) Dekbedden waren ook te dun voor de tijd van het jaar."
10.0
Sweres. Aankomst op Montag 29. April 2019 (Midweek)
"Heerlijk, al was het wel een beetje koud. Voorzieningen in de tent waren prima."
9.0
Roozen. Aankomst op Freitag 26. April 2019 (Weekend)
"We hebben ontzettend genoten. Ondanks dat de temperatuur niet heel hoog was hebben wij en zeker de kinderen ons prima vermaakt"
9.0
Stouten. Aankomst op Freitag 26. April 2019 (Weekend)
"Koud maar prima"
9.0
Talsma. Aankomst op Freitag 26. April 2019 (Week)
"Wij hebben genoten! De kinderen hebben zich volop vermaakt met alles wat de boerderij te bieden had. Hierdoor hebben wij het ook heerlijk gehad. Safaritent was ..." Lees verder
"Wij hebben genoten! De kinderen hebben zich volop vermaakt met alles wat de boerderij te bieden had. Hierdoor hebben wij het ook heerlijk gehad. Safaritent was van alle gemakken voorzien, ook heel fijn de spelletjeskist. Een week doorgebracht op de boerderij maar het gevoel is dat we langer van huis geweest zijn."
9.0
Jonker. Aankomst op Montag 22. April 2019 (Midweek)
"Heel erg fijn gehad! Erg gastvrije eigenaren, veel ruimte en leuk groot speel terrein."
1 2 3 4 5 6 ... 11