9,1
988 Bewertungen

Bewertungen FarmCamps BreeheesBewertungen FarmCamps Breehees

Hier können Sie lesen wie unsere Gäste diesen Bauernhof finden (falls sie eine Begründung geschrieben haben). Die Noten gehen von 1 bis 10, wobei 10 die höchste Note ist. Wir haben die Frage gestellt: „Wir haben genossen auf unserem FarmCamps Urlaub“. Die Beurteilungen sind auf Niederländisch geschrieben, Sie können sie aber mit Google Translate übersetzen.

9.0
Hoppenbrouwers - Peetermans. Aankomst op Freitag 24. Juli 2020 (Weekend)
"Gastvrije boeren, leuke locatie, leuke activiteiten,broodjesservice was super en het eten op het terras was lekker. Alle ruimtes waren netjes en schoon."
10.0
van Omme. Aankomst op Freitag 24. Juli 2020 (Weekend)
"super"
10.0
Van der Bend. Aankomst op Montag 20. Juli 2020 (Midweek)
"Geweldig verblijf gehad!"
10.0
Debruyne. Aankomst op Montag 20. Juli 2020 (Midweek)
"Heel goed, zeker voor de ' kleindochters"
9.0
Smit. Aankomst op Freitag 17. Juli 2020 (Weekend)
"Fantastisch! Echt super leuke kleinschalige camping gerund door lieve mensen."
9.0
van Gelderen. Aankomst op Montag 13. Juli 2020 (Midweek)
"Goed verzorgd veel is mogelijk"
9.0
van der Krogt. Aankomst op Montag 13. Juli 2020 (Midweek)
"We hebben een superverblijf gehad. We verbleven in een safaritent en die was prima. De kinderen hadden het erg naar hun zin met de pony's, in de speeltuin en me..." Lees verder
"We hebben een superverblijf gehad. We verbleven in een safaritent en die was prima. De kinderen hadden het erg naar hun zin met de pony's, in de speeltuin en met andere kindjes. Ik miste bij de damesdoyches wel een gezinsdouche, maar uiteindelijk vonden de Kids het ook weer stoer om zelf te douchen. De douches waren schoon, alleen jammer dat de toiletten in dezelfde ruimte waren waardoor je af en toe in de stank stond te douchen. Maar goed, dat zijn minimale punten. De rest was top. Juf Carolien en alle andere juffen waren heel lief en voor volwassenen was het breesjeesen heel leuk. De gamba en spareribs avond viel in goede smaak."
10.0
Spanhove. Aankomst op Montag 13. Juli 2020 (Week)
"Genoten vanaf de allereerste minuut . Heel gastvrije eigenaars . Kindvriendelijk. Leuke faculteiten."
8.0
Cortenbach. Aankomst op Montag 13. Juli 2020 (Midweek)
"Het was een heerlijke midweek, in vergelijking met andere farmcamps sprong deze er er wat minder uit. Dat begon met dat er geen flesje wijn in de koelkast stond..." Lees verder
"Het was een heerlijke midweek, in vergelijking met andere farmcamps sprong deze er er wat minder uit. Dat begon met dat er geen flesje wijn in de koelkast stond, wat we bij alle andere farmcamps wel hadden dus dat viel ff tegen. Verder was hij ook een stuk groter en met ook nog een los camping/caravan gedeelte waardoor het veel drukker was. Ik vond de speeltuin en het terras geweldig, maar het ontbreken van de hooischuur en het ontbreken van knuffeldieren was aan onze kinderen wel te merken. De mensen waren super vriendelijk en je werd altijd goed geholpen. De ponyrijlessen vond ik wat minder. Ze mochten alleen maar rondstappen en dan 5-10 minuten aan de longe draven/galloperen. Deze lessen waren niet duur."
9.0
de Nooijer. Aankomst op Montag 13. Juli 2020 (Week)
"Wij logeerden in een Ranchtent. De tent zag er netjes uit bij binnenkomst. We hebben genoten op Camping Breehees. Vriendelijke eigenaren en leuke activiteiten."
1 2 3 4 5 6 ... 99