9,5
353 Bewertungen

Bewertungen FarmCamps BoeBaDoeBewertungen FarmCamps BoeBaDoe

Hier können Sie lesen wie unsere Gäste diesen Bauernhof finden (falls sie eine Begründung geschrieben haben). Die Noten gehen von 1 bis 10, wobei 10 die höchste Note ist. Wir haben die Frage gestellt: „Wir haben genossen auf unserem FarmCamps Urlaub“. Die Beurteilungen sind auf Niederländisch geschrieben, Sie können sie aber mit Google Translate übersetzen.

10.0
Strijbis. Aankomst op Montag 5. August 2019 (Week)
"Super! Even wennen dat we geen warm stromend water hadden, maar dat we überhaupt water hadden in een tent (en een toilet en keukentje) is hoe dan ook al luxe."
8.0
Anoniem. Aankomst op Montag 5. August 2019 (Midweek)
"Superleuk!"
9.0
Van Heest. Aankomst op Freitag 2. August 2019 (10 Nachten)
"Fantastisch!"
8.0
Pamay. Aankomst op Montag 29. Juli 2019 (Midweek)
"Super leuk, voor de kinderen vooral. Mijn zoontje van 3 zegt steeds dat hij terug wil naar farm camps."
10.0
Van Kuijk. Aankomst op Montag 29. Juli 2019 (Week)
"Super leuk. We hebben het heel erg naar ons zin gehad, mede dankzij de geweldige inzet van boer Bart en boerin Floor."
10.0
Piersma. Aankomst op Freitag 26. Juli 2019 (10 Nachten)
"Ons verblijf was geweldig. Ik wilde een dagje op stap, maar de kids waren het hier niet mee eens. Dat zegt genoeg. Zelfs onze 12 jarige dochter heeft ons gesmee..." Lees verder
"Ons verblijf was geweldig. Ik wilde een dagje op stap, maar de kids waren het hier niet mee eens. Dat zegt genoeg. Zelfs onze 12 jarige dochter heeft ons gesmeekt om volgend jaar nog een keertje te komen."
10.0
Luijendijk. Aankomst op Freitag 26. Juli 2019 (2 weken)
"Het was fantastisch!! We hebben enorm genoten!! Het voelt als 'thuiskomen' ??"
10.0
Boekel. Aankomst op Montag 22. Juli 2019 (2 weken)
"Uitmuntend!"
9.0
Kitslaar. Aankomst op Montag 22. Juli 2019 (2 weken)
"Super!"
10.0
Karel. Aankomst op Montag 22. Juli 2019 (Week)
"Geweldig leuk voor onze zoon Noud."
1 2 3 4 5 6 ... 36